Er din ejendom el-opvarmet, og har du den til salg, så læs her:
 
Energistyrelsen pr. 1. juli 2018 har nedsat den ”straffaktor” som elopvarmede huse belastes med i beregningerne af energimærket.
Faktoren er nedsat fra 2,5 til 1,9 og årsagen til opblødning i faktor er, at elproduktionen er blevet mindre ”sort” – dvs. der benyttes mindre kul til produktion af el.
 
Det betyder, at mange elopvarmede huse der er sat til salg før 1. juli fremstår med et ikke retvisende energimærke – altså har et energimærke der helt reelt er bedre end det fremstår.
Vi ved fra undersøgelser, at et spring i energimærke påvirker husets attraktivitet i markedet og køberes generelle opfattelse af husets energi- og sundhedstilstand.
 
Har du fået lavet et energimærke hos NIkolajsen´s Tegnestue ApS i perioden 1.1.2018 – 1.7.2018, tilbyder vi at genberegne et nyt energimærke gratis. Det eneste du skal betale, er et gebyr på kr. 150,00 som går til Staten for indberetning af energimærket.
 
Kontakt os med oplysning om dit navn og din ejendoms adresse, så hører du fra os inden 48 timer, om dit energimærke forbedres på grund af regelændringen.
 
Du kan maile os på jn@n-tegnestue.dk